Maso z upeceneho kurcata nakrajame na kratke tenke rezance, jablka zbavene jadrovnikov tak isto. Zeler uvarime a jemne nastruhame. Vsetko zlahka premiesame s jogurtom, okorenime, posolime a masou kopcovito naplnime rajciaky, z ktorych sme najskor odrezali vrsk a vydlabali duzinu. Ozdobime pazitkou. Prikryjeme odrezanymi vrskami.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Rajčiaky plnené kuracím šalátom
250 g rajciakov, 100 g maa z kurcata, 100 g jablk, 100 g zeleru, jogurt, mlete cierne korenie, pazitka, sol
Maso z upeceneho kurcata nakrajame na kratke tenke rezance, jablka zbavene jadrovnikov tak isto. Zeler uvarime a jemne nastruhame. Vsetko zlahka premiesame s jogurtom, okorenime, posolime a masou kopcovito naplnime rajciaky, z ktorych sme najskor odrezali vrsk a vydlabali duzinu. Ozdobime pazitkou. Prikryjeme odrezanymi vrskami.
Maso z upeceneho kurcata nakrajame na kratke tenke rezance, jablka zbavene jadrovnikov tak isto. Zeler uvarime a jemne nastruhame. Vsetko zlahka premiesame s jogurtom, okorenime, posolime a masou kopcovito naplnime rajciaky, z ktorych sme najskor odrezali vrsk a vydlabali duzinu. Ozdobime pazitkou. Prikryjeme odrezanymi vrskami.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára