Nadrobno pokrajanu cibulu spenime na masti. Pridame kapustu pokrajanu na tenke rezance, osolime a ochutime rascou. Oprazime, potom prikryjeme a udusime domakka. Makku kapustu zaprasime mukou, podusime, okyslime a osladime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Kapusta na český spôsob
cibula, 40 g masti, 800 g kapusty, sol, rasca, 20 g hladkej muky, ocot, cukor
Nadrobno pokrajanu cibulu spenime na masti. Pridame kapustu pokrajanu na tenke rezance, osolime a ochutime rascou. Oprazime, potom prikryjeme a udusime domakka. Makku kapustu zaprasime mukou, podusime, okyslime a osladime.
Nadrobno pokrajanu cibulu spenime na masti. Pridame kapustu pokrajanu na tenke rezance, osolime a ochutime rascou. Oprazime, potom prikryjeme a udusime domakka. Makku kapustu zaprasime mukou, podusime, okyslime a osladime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára