Kelove ruzicky uvarene v slanej vode ocedime, zmiesame so zomletym udenym masom a zemlou pokrajanou na kocky. Vlozime do vymastenej a struhankou vysypanej formy a zalejeme kyslou smotanou, v ktorej sme rozslahali vajce, sol a cierne korenie, a v rure zapecieme.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 27. februára 2017
Zapekaný kel s údeným mäsom
40 dkg kelovych ruziciek, 10 dkg zemli, 4 dkg masti, 2 dkg masti, 2 dkg cibule, 20 dkg udeniny, 2 dl kyslej smotany, vajce, cierne korenie, sol, trocha struhanky
Kelove ruzicky uvarene v slanej vode ocedime, zmiesame so zomletym udenym masom a zemlou pokrajanou na kocky. Vlozime do vymastenej a struhankou vysypanej formy a zalejeme kyslou smotanou, v ktorej sme rozslahali vajce, sol a cierne korenie, a v rure zapecieme.
Kelove ruzicky uvarene v slanej vode ocedime, zmiesame so zomletym udenym masom a zemlou pokrajanou na kocky. Vlozime do vymastenej a struhankou vysypanej formy a zalejeme kyslou smotanou, v ktorej sme rozslahali vajce, sol a cierne korenie, a v rure zapecieme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára