Pecen umyjeme, odblanime, osusime a pokrajame na hranolceky. Potom ju dame do porcelanovej misy, pokvapkame olejom a nechame na chladnom mieste 2 hodiny. CIbulu ocistime, pokrajame nadrobno a zapenime na zvysnom rozohriatom oleji. Pridame odlezanu pecen a za obcasneho pomiesania opekame. Pred dopecenim pridame trosku rasce, mlete korenie a osolime. Ihned podavame.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Restovaná teľacia pečeň
500 g telacej pecene, 120 g cibule, 80 g oleja, rasca, mlete cierne korenie, sol
Pecen umyjeme, odblanime, osusime a pokrajame na hranolceky. Potom ju dame do porcelanovej misy, pokvapkame olejom a nechame na chladnom mieste 2 hodiny. CIbulu ocistime, pokrajame nadrobno a zapenime na zvysnom rozohriatom oleji. Pridame odlezanu pecen a za obcasneho pomiesania opekame. Pred dopecenim pridame trosku rasce, mlete korenie a osolime. Ihned podavame.
Pecen umyjeme, odblanime, osusime a pokrajame na hranolceky. Potom ju dame do porcelanovej misy, pokvapkame olejom a nechame na chladnom mieste 2 hodiny. CIbulu ocistime, pokrajame nadrobno a zapenime na zvysnom rozohriatom oleji. Pridame odlezanu pecen a za obcasneho pomiesania opekame. Pred dopecenim pridame trosku rasce, mlete korenie a osolime. Ihned podavame.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára