Z telacej pecene nakrajame 8 malych reznov. Rezne stlacime naplocho hladkou stranou tlcika na maso. Doprostred kazdeho rezna polozime polovicu platku parmskej sunky a jeden listok salvie, ktory k masu pripevnime sparadlom. Vo velkej panvici rozohrejeme maslo a rezne opekame z oboch stran dohneda, spolu 5 minut. Hotove rezne vyberieme a upravime na zohriatu misu. Stavu z masa kratko povarime s bielym vinom a nalejeme na maso.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Teľacie rezne so šunkou a šalviou
500 g telacej pecienky, 4 platky parmskej sunky, 8 velkych salviovych listov, sol, biele korenie, 50 g masla, 1/8 l sucheho bieleho vina
Z telacej pecene nakrajame 8 malych reznov. Rezne stlacime naplocho hladkou stranou tlcika na maso. Doprostred kazdeho rezna polozime polovicu platku parmskej sunky a jeden listok salvie, ktory k masu pripevnime sparadlom. Vo velkej panvici rozohrejeme maslo a rezne opekame z oboch stran dohneda, spolu 5 minut. Hotove rezne vyberieme a upravime na zohriatu misu. Stavu z masa kratko povarime s bielym vinom a nalejeme na maso.
Z telacej pecene nakrajame 8 malych reznov. Rezne stlacime naplocho hladkou stranou tlcika na maso. Doprostred kazdeho rezna polozime polovicu platku parmskej sunky a jeden listok salvie, ktory k masu pripevnime sparadlom. Vo velkej panvici rozohrejeme maslo a rezne opekame z oboch stran dohneda, spolu 5 minut. Hotove rezne vyberieme a upravime na zohriatu misu. Stavu z masa kratko povarime s bielym vinom a nalejeme na maso.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára