Ocistene telacie maso, pokrajane na male kocky, uvarime s korenovou zeleninou, pokrajanou na kocky v posolenej vode. Z masla a muky pripravime bledu zaprasku a zalejeme ju troskou vyvaru z masa a mliekom. Povarime, prilejeme k masu a znovu vsetko povarime. Pridame mlete cierne korenie a petrzlenovu vnat.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Teľacie ragú a mliekom
300 g telacieho masa, 80 g korenovej zeleniny, 2 dl mlieka, 20 g masla, 20 g hladkej muky, vyvar z masa, petrzlenova vnat, mlete cierne korenie, sol
Ocistene telacie maso, pokrajane na male kocky, uvarime s korenovou zeleninou, pokrajanou na kocky v posolenej vode. Z masla a muky pripravime bledu zaprasku a zalejeme ju troskou vyvaru z masa a mliekom. Povarime, prilejeme k masu a znovu vsetko povarime. Pridame mlete cierne korenie a petrzlenovu vnat.
Ocistene telacie maso, pokrajane na male kocky, uvarime s korenovou zeleninou, pokrajanou na kocky v posolenej vode. Z masla a muky pripravime bledu zaprasku a zalejeme ju troskou vyvaru z masa a mliekom. Povarime, prilejeme k masu a znovu vsetko povarime. Pridame mlete cierne korenie a petrzlenovu vnat.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára