Odblanene telacie maso pokrajame na kocky a udusime. Pridame k nemu umyty karfiol rozobrany na ruzicky. Neskor maso vyberieme a vyvar odlozime. Z masla a muky pripravime bledu zaprasku, zalejeme ju vyvarom a povarime. Pridame mlieko, sol, trochu muskatoveho orieska, varene maso s karfiolom, petrzlenovu vnat pokrajanu nadrobno a podla chuti citronovu stavu.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Teľacie mäso zaprávané s karfiolom
1/4 kg telacieho masa, 100 g karfiolu, 20 g masla, 20 g hladkej muky, 1 dl mlieka, petrzlenova vnat, muskatovy oriesok, citronova stava, sol
Odblanene telacie maso pokrajame na kocky a udusime. Pridame k nemu umyty karfiol rozobrany na ruzicky. Neskor maso vyberieme a vyvar odlozime. Z masla a muky pripravime bledu zaprasku, zalejeme ju vyvarom a povarime. Pridame mlieko, sol, trochu muskatoveho orieska, varene maso s karfiolom, petrzlenovu vnat pokrajanu nadrobno a podla chuti citronovu stavu.
Odblanene telacie maso pokrajame na kocky a udusime. Pridame k nemu umyty karfiol rozobrany na ruzicky. Neskor maso vyberieme a vyvar odlozime. Z masla a muky pripravime bledu zaprasku, zalejeme ju vyvarom a povarime. Pridame mlieko, sol, trochu muskatoveho orieska, varene maso s karfiolom, petrzlenovu vnat pokrajanu nadrobno a podla chuti citronovu stavu.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára