Maso nakrajana na kocky zalejeme trochou vriacej vody, posolime a dusime. Ked je polomakke, vyberieme ho, jemne zomelieme a vlozime naspet do stavy, rozriedime podla potreby vriacou vodou a za staleho miesania dusime dalsich 15 minut. Pred dokoncenim pridame rozmiesane surove vajce, podla potreby posolime a pomaly miesame, az kym sa vajce nezrazi.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Hašé z teľacieho mäsa
400 g telacieho masa, 20 g masla, vajce, petrzlenova vnat, sol
Maso nakrajana na kocky zalejeme trochou vriacej vody, posolime a dusime. Ked je polomakke, vyberieme ho, jemne zomelieme a vlozime naspet do stavy, rozriedime podla potreby vriacou vodou a za staleho miesania dusime dalsich 15 minut. Pred dokoncenim pridame rozmiesane surove vajce, podla potreby posolime a pomaly miesame, az kym sa vajce nezrazi.
Maso nakrajana na kocky zalejeme trochou vriacej vody, posolime a dusime. Ked je polomakke, vyberieme ho, jemne zomelieme a vlozime naspet do stavy, rozriedime podla potreby vriacou vodou a za staleho miesania dusime dalsich 15 minut. Pred dokoncenim pridame rozmiesane surove vajce, podla potreby posolime a pomaly miesame, az kym sa vajce nezrazi.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára