Na masti spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame kapustu, rascu, sol, mlete cierne korenie a dusime asi 20 minut. Zemiaky olupeme, pokrajame na kolieska a spolu s uvarenym, pomletym masom pridame ku kapuste. Vsetko spolu premiesame, dame do vymasteneho pekaca a v dobre vyhriatej rure zapecieme.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Zapekané zemiaky s kapustou
40 g masti, 1 vacsia cibula, 400 g kyslej kapusty, rasca, sol, mlete cierne korenie, 500 g v supke uvarenych zemiakov, 400 g udeneho masa, olej na vymastenie pekaca
Na masti spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame kapustu, rascu, sol, mlete cierne korenie a dusime asi 20 minut. Zemiaky olupeme, pokrajame na kolieska a spolu s uvarenym, pomletym masom pridame ku kapuste. Vsetko spolu premiesame, dame do vymasteneho pekaca a v dobre vyhriatej rure zapecieme.
Na masti spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame kapustu, rascu, sol, mlete cierne korenie a dusime asi 20 minut. Zemiaky olupeme, pokrajame na kolieska a spolu s uvarenym, pomletym masom pridame ku kapuste. Vsetko spolu premiesame, dame do vymasteneho pekaca a v dobre vyhriatej rure zapecieme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára