Cestoviny uvarime do makka vo vacsom mnozstve osolenej vody. Scedime a nechame ich odkvapkat. Cestoviny vlozime do vymastenej ohnovzdornej misy, posypeme ich nadrobno posekanou ocistenou klobasou, rozmrvenou bryndzou, troskou mletej cervenej papriky a nakoniec oblozime tenkymi platkami udenej slaniny. Vlozime do vyhriatej rury a zapecieme.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
piatok 3. februára 2017
Zapekané cestoviny s bryndzou
400 g cestovin, sol, 250 g makkej klobasy, 250 g bryndze, mleta cervena paprika, 50 g udenej slaniny
Cestoviny uvarime do makka vo vacsom mnozstve osolenej vody. Scedime a nechame ich odkvapkat. Cestoviny vlozime do vymastenej ohnovzdornej misy, posypeme ich nadrobno posekanou ocistenou klobasou, rozmrvenou bryndzou, troskou mletej cervenej papriky a nakoniec oblozime tenkymi platkami udenej slaniny. Vlozime do vyhriatej rury a zapecieme.
Cestoviny uvarime do makka vo vacsom mnozstve osolenej vody. Scedime a nechame ich odkvapkat. Cestoviny vlozime do vymastenej ohnovzdornej misy, posypeme ich nadrobno posekanou ocistenou klobasou, rozmrvenou bryndzou, troskou mletej cervenej papriky a nakoniec oblozime tenkymi platkami udenej slaniny. Vlozime do vyhriatej rury a zapecieme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára