Siroke rezance uvarime v osolenej vode, scedime, nechame odkvapkat a rozdelime do tanierov. Na masti oprazime pokrajanu sunku, pridame sampinony pokrajane na platky a po chvili aj pokrajane rajciaky. Vsetko osolime, okorenime mletym ciernym korenim a udusime do makka. Pripravene rezance zalejeme omackou a posypeme postruhanym syrom a petrzlenovou vnatou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
piatok 3. februára 2017
Milánske lasagne
500 g sirokych rezancov, sol, 50 g masti, 100 g sunky, 100 g sampinonov, 100 g rajciakov, mlete cierne korenie, 100 g udeneho syra, petrzlenova vnat
Siroke rezance uvarime v osolenej vode, scedime, nechame odkvapkat a rozdelime do tanierov. Na masti oprazime pokrajanu sunku, pridame sampinony pokrajane na platky a po chvili aj pokrajane rajciaky. Vsetko osolime, okorenime mletym ciernym korenim a udusime do makka. Pripravene rezance zalejeme omackou a posypeme postruhanym syrom a petrzlenovou vnatou.
Siroke rezance uvarime v osolenej vode, scedime, nechame odkvapkat a rozdelime do tanierov. Na masti oprazime pokrajanu sunku, pridame sampinony pokrajane na platky a po chvili aj pokrajane rajciaky. Vsetko osolime, okorenime mletym ciernym korenim a udusime do makka. Pripravene rezance zalejeme omackou a posypeme postruhanym syrom a petrzlenovou vnatou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára