Cibuľu a cesnak pokrájame na tenké plátky a speníme na olivovom oleji. Sparené rajčiny ošúpeme, pokrájame na plátky a pridáme k cibuli a cesnaku. Pridáme aj pokrájané olivy, kapary, sardely a oregano, krátko podusíme a odstavíme z ohňa. Pridáme uvarené cestoviny a premiešame. Porcie môžeme posypať rukolou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
piatok 3. februára 2017
Cestoviny á la Sophia Loren
olivový olej, cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 4 rajčiny, 50 g olív, 1 lyžicu kapár, 50 g sardel, 1 lyžičku oregana
Cibuľu a cesnak pokrájame na tenké plátky a speníme na olivovom oleji. Sparené rajčiny ošúpeme, pokrájame na plátky a pridáme k cibuli a cesnaku. Pridáme aj pokrájané olivy, kapary, sardely a oregano, krátko podusíme a odstavíme z ohňa. Pridáme uvarené cestoviny a premiešame. Porcie môžeme posypať rukolou.
Cibuľu a cesnak pokrájame na tenké plátky a speníme na olivovom oleji. Sparené rajčiny ošúpeme, pokrájame na plátky a pridáme k cibuli a cesnaku. Pridáme aj pokrájané olivy, kapary, sardely a oregano, krátko podusíme a odstavíme z ohňa. Pridáme uvarené cestoviny a premiešame. Porcie môžeme posypať rukolou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára