Umyte telacie maso osusime obrustekom, odblanime, nakrajame na rezne, naklepeme, osolime a obalime v muke. Vajce vidlickou rozslahame, pridame mlieko, postruhany syr, dobre rozmiesame a namacame rezne. Obalime v struhanke a v rozpalenom oleji po oboch stranach vyprazime. Paradajky umyjeme, poutierame, pokrajame na hrubsie kolieska, opecieme na oleji, pokladieme na vyprazane rezne a pokvapkame citronovou stavou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Vyprážané teľacie rezne so syrom
400 g telacieho masa zo stehna, sol, hladka muka, vajce, 1/2 dl mlieka, 50 g tvrdeho syra, struhanka, 200 g tvrdych paradajok, citron, olej na vyprazanie
Umyte telacie maso osusime obrustekom, odblanime, nakrajame na rezne, naklepeme, osolime a obalime v muke. Vajce vidlickou rozslahame, pridame mlieko, postruhany syr, dobre rozmiesame a namacame rezne. Obalime v struhanke a v rozpalenom oleji po oboch stranach vyprazime. Paradajky umyjeme, poutierame, pokrajame na hrubsie kolieska, opecieme na oleji, pokladieme na vyprazane rezne a pokvapkame citronovou stavou.
Umyte telacie maso osusime obrustekom, odblanime, nakrajame na rezne, naklepeme, osolime a obalime v muke. Vajce vidlickou rozslahame, pridame mlieko, postruhany syr, dobre rozmiesame a namacame rezne. Obalime v struhanke a v rozpalenom oleji po oboch stranach vyprazime. Paradajky umyjeme, poutierame, pokrajame na hrubsie kolieska, opecieme na oleji, pokladieme na vyprazane rezne a pokvapkame citronovou stavou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára