Maso pokrajame a zomelieme spolu s cibulou. Pridame vajcia, mlete cierne korenie a zemle navlhcene mliekom, osolime a premiesame. Pripravenu zmes zabalime do vacsich hroznovych listov a poukladame do vymastenej ohnovzdornej misy. Podlejeme vinom, prikryjeme a dusime 20 minut. Potom primiesame rajciakovy pretlak, podla potreby podlejeme a udusime domakka.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Vinohradnícka pochúťka
400 g baranieho masa, cibula, 2 vajcia, mlete cierne korenie, 2 zemle, 1 dl mlieka, sol, hroznove listy, 4 lyzice oleja, 2 dl vina, 60 g rajciakoveho pretlaku
Maso pokrajame a zomelieme spolu s cibulou. Pridame vajcia, mlete cierne korenie a zemle navlhcene mliekom, osolime a premiesame. Pripravenu zmes zabalime do vacsich hroznovych listov a poukladame do vymastenej ohnovzdornej misy. Podlejeme vinom, prikryjeme a dusime 20 minut. Potom primiesame rajciakovy pretlak, podla potreby podlejeme a udusime domakka.
Maso pokrajame a zomelieme spolu s cibulou. Pridame vajcia, mlete cierne korenie a zemle navlhcene mliekom, osolime a premiesame. Pripravenu zmes zabalime do vacsich hroznovych listov a poukladame do vymastenej ohnovzdornej misy. Podlejeme vinom, prikryjeme a dusime 20 minut. Potom primiesame rajciakovy pretlak, podla potreby podlejeme a udusime domakka.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára