Zomlete maso zmiesame s navlhcenou zemlou, osolime a okorenime mletym dumbierom, pridame postruhanu cibulu, vajcia a vsetku zeleninu pokrajanu na male kocky a udusenu. Nakoniec podla potreby zahustime struhankou. Zo zmesi sformujeme ploche rezne, ktore obalime mukou a vyprazime v rozohriatom tuku.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Rezne z mletého mäso a zo zeleniny
250 g mleteho telacieho masa, zemla, sol, dumbier, cibula, 2 vajcia, 100 g mrkvy, 150 g zeleneho hrasku, 100 g karfiolu, preosiata struhanka, 40 g hladka muka, tuk na vyprazanie
Zomlete maso zmiesame s navlhcenou zemlou, osolime a okorenime mletym dumbierom, pridame postruhanu cibulu, vajcia a vsetku zeleninu pokrajanu na male kocky a udusenu. Nakoniec podla potreby zahustime struhankou. Zo zmesi sformujeme ploche rezne, ktore obalime mukou a vyprazime v rozohriatom tuku.
Zomlete maso zmiesame s navlhcenou zemlou, osolime a okorenime mletym dumbierom, pridame postruhanu cibulu, vajcia a vsetku zeleninu pokrajanu na male kocky a udusenu. Nakoniec podla potreby zahustime struhankou. Zo zmesi sformujeme ploche rezne, ktore obalime mukou a vyprazime v rozohriatom tuku.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára