Maso zomelieme na mlynceku na maso spolu s ocistenym zemiakom, pridame vajce a mlete cierne korenie, osolime a podla potreby zahustime struhankou. Z dobre vypracovanej zmesi sformujeme placky, na kazdu polozime hranolcek syra a zvinieme. Zavitky obalime struhankou a vyprazime v rozohriatom tuku. Este horuce polejeme smotanou
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Plnené závitky z mletého mäsa
400 g hovadzieho masa, zemiak, vajce, mlete cierne korenie, sol, struhanka, 200 g eidamskeho syra, tuk na vyprazanie, 3 dl sladkej smotany
Maso zomelieme na mlynceku na maso spolu s ocistenym zemiakom, pridame vajce a mlete cierne korenie, osolime a podla potreby zahustime struhankou. Z dobre vypracovanej zmesi sformujeme placky, na kazdu polozime hranolcek syra a zvinieme. Zavitky obalime struhankou a vyprazime v rozohriatom tuku. Este horuce polejeme smotanou
Maso zomelieme na mlynceku na maso spolu s ocistenym zemiakom, pridame vajce a mlete cierne korenie, osolime a podla potreby zahustime struhankou. Z dobre vypracovanej zmesi sformujeme placky, na kazdu polozime hranolcek syra a zvinieme. Zavitky obalime struhankou a vyprazime v rozohriatom tuku. Este horuce polejeme smotanou
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára