Bravcove maso pokrajame na kocky a pomelieme. Pridame sol, mlete cierne korenie, vajce, postruhany udeny syr, nadrobno posekanu petrzlenovu vnat a lyzicu struhanky. Vsetko spolu dobre vymiesame a zo zmesi formujeme rezne, ktore obalime v struhanke a vyprazame po oboch stranach na rozohriatej masti. Podavame ozdobene platkami citrona.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Vyprážané mleté rezne so syrom
400 g bravcoveho masa, sol, mlete cierne korenie, vajce, 100 g udeneho syra, petrzlenova vnat, struhanka, tuk na vyprazanie
Bravcove maso pokrajame na kocky a pomelieme. Pridame sol, mlete cierne korenie, vajce, postruhany udeny syr, nadrobno posekanu petrzlenovu vnat a lyzicu struhanky. Vsetko spolu dobre vymiesame a zo zmesi formujeme rezne, ktore obalime v struhanke a vyprazame po oboch stranach na rozohriatej masti. Podavame ozdobene platkami citrona.
Bravcove maso pokrajame na kocky a pomelieme. Pridame sol, mlete cierne korenie, vajce, postruhany udeny syr, nadrobno posekanu petrzlenovu vnat a lyzicu struhanky. Vsetko spolu dobre vymiesame a zo zmesi formujeme rezne, ktore obalime v struhanke a vyprazame po oboch stranach na rozohriatej masti. Podavame ozdobene platkami citrona.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára