Dobre odlezane maso pomelieme na 2 razy, okorenime mletym ciernym korenim, pridame mletu cervenu papriku a osolime. Dobre premiesame a vytvarujeme male karbonatky, ktore vyprazame na rozohriatom tuku. Podavame s nadrobno pokrajanou cibulou a horcicou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Bravčovinky s cibuľkou
400 g bravcoveho masa z pliecka, mlete cierne korenie, mleta cervena paprika, sol, tuk na vyprazanie, 2 cibule, horcica
Dobre odlezane maso pomelieme na 2 razy, okorenime mletym ciernym korenim, pridame mletu cervenu papriku a osolime. Dobre premiesame a vytvarujeme male karbonatky, ktore vyprazame na rozohriatom tuku. Podavame s nadrobno pokrajanou cibulou a horcicou.
Dobre odlezane maso pomelieme na 2 razy, okorenime mletym ciernym korenim, pridame mletu cervenu papriku a osolime. Dobre premiesame a vytvarujeme male karbonatky, ktore vyprazame na rozohriatom tuku. Podavame s nadrobno pokrajanou cibulou a horcicou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára