Obidva druhy masa pokrajame na kocky, zomelieme, osolime a okorenime mletym ciernym korenim. Potom pridame vajce, postruhany tvrdy syr, posekanu petrzlenovu vnat a vsetko spolu dobre vymiesame. Zo zmesi sformujeme rezne, ktore obalime mukou, vajcami rozslahanymi s mliekom a struhankou a vyprazime v rozohriatom tuku z oboch stran do cervena.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Vyprážaný mletý rezeň so syrom
200 g hovadzieho masa, 200 g bravcoveho masa, sol, mlete cierne korenie, vajce, 100 g tvrdeho syra, lyzica posekanej petrzlenovej vnate, hladka muka, 2 vajcia, lyzica mlieka a struhanka na obalenie, tuk na vyprazanie
Obidva druhy masa pokrajame na kocky, zomelieme, osolime a okorenime mletym ciernym korenim. Potom pridame vajce, postruhany tvrdy syr, posekanu petrzlenovu vnat a vsetko spolu dobre vymiesame. Zo zmesi sformujeme rezne, ktore obalime mukou, vajcami rozslahanymi s mliekom a struhankou a vyprazime v rozohriatom tuku z oboch stran do cervena.
Obidva druhy masa pokrajame na kocky, zomelieme, osolime a okorenime mletym ciernym korenim. Potom pridame vajce, postruhany tvrdy syr, posekanu petrzlenovu vnat a vsetko spolu dobre vymiesame. Zo zmesi sformujeme rezne, ktore obalime mukou, vajcami rozslahanymi s mliekom a struhankou a vyprazime v rozohriatom tuku z oboch stran do cervena.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára