Maso umyjeme, pokrajame, zomelieme a premiesame s namoucenou, vyzmykanou zemlou. Na masti spenime cibulu posekanu nadrobno, pridame papriku, huby, rascu, osolime, okorenime a dusime domakka. Nakoniec zaprasime mukou, podlejeme horucou vodou, pridame lyzicu worcestera a dusime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Mleté teľacie mäso s hubami
400 g telacieho masa, 100 g cerstvych hub, 30 g masti, 30 g cibule, 2 vajcia, sol, mlete cierne korenie, struhanka, 20 g udenej slaniny, petrzlenova vnat, worcester, hladka muka, zemla, rasca
Maso umyjeme, pokrajame, zomelieme a premiesame s namoucenou, vyzmykanou zemlou. Na masti spenime cibulu posekanu nadrobno, pridame papriku, huby, rascu, osolime, okorenime a dusime domakka. Nakoniec zaprasime mukou, podlejeme horucou vodou, pridame lyzicu worcestera a dusime.
Maso umyjeme, pokrajame, zomelieme a premiesame s namoucenou, vyzmykanou zemlou. Na masti spenime cibulu posekanu nadrobno, pridame papriku, huby, rascu, osolime, okorenime a dusime domakka. Nakoniec zaprasime mukou, podlejeme horucou vodou, pridame lyzicu worcestera a dusime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára