Na oleji spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame zomlete maso, mlete cierne korenie, cesnak rozotrety so solou a za staleho miesania oprazime. Potom trochu podlejeme vodou, pridame rajciakovy pretlak, ak treba aj trochu soli a prikryte dusime. Nakoniec za staleho miesania zaprasime mukou a dusime 10 minut.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Pikantné mleté mäso
2 lyzice oleja, cibula, 200 g mleteho hovadzieho masa, mlete cierne korenie, 1/2 strucika cesnaku, sol, 2 lyzice rajciakoveho pretlaku, lyzica hladkej muky, petrzlenova vnat
Na oleji spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame zomlete maso, mlete cierne korenie, cesnak rozotrety so solou a za staleho miesania oprazime. Potom trochu podlejeme vodou, pridame rajciakovy pretlak, ak treba aj trochu soli a prikryte dusime. Nakoniec za staleho miesania zaprasime mukou a dusime 10 minut.
Na oleji spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame zomlete maso, mlete cierne korenie, cesnak rozotrety so solou a za staleho miesania oprazime. Potom trochu podlejeme vodou, pridame rajciakovy pretlak, ak treba aj trochu soli a prikryte dusime. Nakoniec za staleho miesania zaprasime mukou a dusime 10 minut.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára