Maso pokrajame na 4 rezne, naklepeme, osolime a okraje narezeme. Pripravene rezne obalime mukou, vajcami, ktore sme rozslahali s mliekom, preosiatou struhankou. Vyprazime v rozohriatom oleji z jednej strany do zlata, potom rezne obratime, prikryjeme a pomaly vyprazime aj z druhej strany. Pokvapkame citronovou stavou a ozdobene platkami citrona a petrzlenovou vnatou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Viedenské teľacie rezne s citrónom
400 g telacieho masa zo stehna, sol, 2 lyzice polohrubej muky, 2 vajcia, lyzica mlieka, 8 lyzic struhanky, tuk na vyprazanie, citron, petrzlenova vnat
Maso pokrajame na 4 rezne, naklepeme, osolime a okraje narezeme. Pripravene rezne obalime mukou, vajcami, ktore sme rozslahali s mliekom, preosiatou struhankou. Vyprazime v rozohriatom oleji z jednej strany do zlata, potom rezne obratime, prikryjeme a pomaly vyprazime aj z druhej strany. Pokvapkame citronovou stavou a ozdobene platkami citrona a petrzlenovou vnatou.
Maso pokrajame na 4 rezne, naklepeme, osolime a okraje narezeme. Pripravene rezne obalime mukou, vajcami, ktore sme rozslahali s mliekom, preosiatou struhankou. Vyprazime v rozohriatom oleji z jednej strany do zlata, potom rezne obratime, prikryjeme a pomaly vyprazime aj z druhej strany. Pokvapkame citronovou stavou a ozdobene platkami citrona a petrzlenovou vnatou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára