Maso rozkrojime na 4 rezne, naklepeme a do kazdeho rezna urobime otvor, ktory naplnime hraskom a petrzlenovou vnatou posekanou nadrobno. Otvor spojime tak, ze ho sklepeme tlcikom na maso, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a obalime cestickom, ktore si pripravime z rozslahanych vajec, mlieka a muky. Hned vyprazime v rozohriatom tuku z oboch stran docervena.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Plnený teľací rezeň v cestíčku
400 g telacieho masa zo stehna, 4 lyzice sterilizovaneho hrasku, lyzica petrzlenovej vnate posekanej nadrobno, sol, mlete cierne korenie, 2 vajcia, 1 dl mlieka, 70 g hladkej muky, tuk na vyprazanie
Maso rozkrojime na 4 rezne, naklepeme a do kazdeho rezna urobime otvor, ktory naplnime hraskom a petrzlenovou vnatou posekanou nadrobno. Otvor spojime tak, ze ho sklepeme tlcikom na maso, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a obalime cestickom, ktore si pripravime z rozslahanych vajec, mlieka a muky. Hned vyprazime v rozohriatom tuku z oboch stran docervena.
Maso rozkrojime na 4 rezne, naklepeme a do kazdeho rezna urobime otvor, ktory naplnime hraskom a petrzlenovou vnatou posekanou nadrobno. Otvor spojime tak, ze ho sklepeme tlcikom na maso, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a obalime cestickom, ktore si pripravime z rozslahanych vajec, mlieka a muky. Hned vyprazime v rozohriatom tuku z oboch stran docervena.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára