Zazvor, cesnak a cibulu olupeme a nastruhame najemno. Kukuricne klasky nechame odkvapkat.
Olej rozpalime a oprazime na nom zazvor, cibulu a cesnak. Vmiesame kukuricne klasky a dusime. Jarnu cibulku ocistime, umyjeme a nakrajame na kolieska, pridame k zelenine do woku a 2 minuty za staleho miesania dusime. Ochutime solou a korenim.
Pastu kari rozslahame s rybou omackou a cukrom v 125 ml zeleninoveho vyvaru a prilejeme do woku. Vsetko dusime 5 minut, az kym sa zmes nespoji. Obcas zamiesame.
Krevety medzitym olupeme a zbavime crievok, oplachneme a nechame odkvapkat. Pridame do omacky a na miernom ohni 5 minut povarime.
Hotove kari ochutime citronovou stavou. Bazalku vmiesame kari a podavame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára