Ocistene hlavy, na hrubo pokrajanu cibulu, bobkovy list, korenie a sol vlozime do vody. Varime 20 minut. Pridame olej, zaprasime paprikou, vlejeme leco a varime 2 hodiny. Hlavy a chvosty vyberieme, vyvar prepasirujeme cez huste sito. Do vriaceho vyvaru pridame na mensie kusky pokrajaneho kapra, mliec, ikry, maso z hlav a chvostov. Este chvilu varime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Rybacia polievka s lečom
hlavy, chvost, ikry, vykosteny kapor, 4 cibule, mleta sladka paprika, sterilizovane leco, cele cierne korenie, bobkovy list, sol, olej, voda
Ocistene hlavy, na hrubo pokrajanu cibulu, bobkovy list, korenie a sol vlozime do vody. Varime 20 minut. Pridame olej, zaprasime paprikou, vlejeme leco a varime 2 hodiny. Hlavy a chvosty vyberieme, vyvar prepasirujeme cez huste sito. Do vriaceho vyvaru pridame na mensie kusky pokrajaneho kapra, mliec, ikry, maso z hlav a chvostov. Este chvilu varime.
Ocistene hlavy, na hrubo pokrajanu cibulu, bobkovy list, korenie a sol vlozime do vody. Varime 20 minut. Pridame olej, zaprasime paprikou, vlejeme leco a varime 2 hodiny. Hlavy a chvosty vyberieme, vyvar prepasirujeme cez huste sito. Do vriaceho vyvaru pridame na mensie kusky pokrajaneho kapra, mliec, ikry, maso z hlav a chvostov. Este chvilu varime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára