Pstruhy vycistime, umyjeme, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, pokvapkame citronovou stavou, poprasime mukou, prudko oprazime na rozohriatom oleji a odlozime na teple miesto. Na oleji z opekania oprazime cibulu pokrajanu nadrobno, pridame sampinony pokrajane na platky a rajciaky pokrajane na osminky, ochutime posekanym koprom, petrzlenovou vnatou a udusime do makka. Zmesou naplnime pripravene pstruhy, ulozime ich do pekaca, podlejeme a upecieme domakka.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Plnený pstruh
4 pstruhy, sol, mlete cierne korenie, stava z citrona, lyzicka hladkej muky, olej, mala cibula, 100 g sampinonov, 2 rajciaky, kopor, petrzlenova vnat
Pstruhy vycistime, umyjeme, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, pokvapkame citronovou stavou, poprasime mukou, prudko oprazime na rozohriatom oleji a odlozime na teple miesto. Na oleji z opekania oprazime cibulu pokrajanu nadrobno, pridame sampinony pokrajane na platky a rajciaky pokrajane na osminky, ochutime posekanym koprom, petrzlenovou vnatou a udusime do makka. Zmesou naplnime pripravene pstruhy, ulozime ich do pekaca, podlejeme a upecieme domakka.
Pstruhy vycistime, umyjeme, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, pokvapkame citronovou stavou, poprasime mukou, prudko oprazime na rozohriatom oleji a odlozime na teple miesto. Na oleji z opekania oprazime cibulu pokrajanu nadrobno, pridame sampinony pokrajane na platky a rajciaky pokrajane na osminky, ochutime posekanym koprom, petrzlenovou vnatou a udusime do makka. Zmesou naplnime pripravene pstruhy, ulozime ich do pekaca, podlejeme a upecieme domakka.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára