Pstruhy vycistime, umyjeme, osolime, pokkvapkame stavou z citrona, potrieme rozslahanym vajcom a opecieme na oleji z oboch stran. Potom ich prelozime do ohnovzdornej misy, podlejeme sumivym vinom, pokvapkame roztopenym maslom a upecieme vo vyhriatej rure.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Pstruh na šumivom víne
4 pstruhy, sol, stava z citrona, vajce, olej, 2 dl sumiveho vina, lyzica masla
Pstruhy vycistime, umyjeme, osolime, pokkvapkame stavou z citrona, potrieme rozslahanym vajcom a opecieme na oleji z oboch stran. Potom ich prelozime do ohnovzdornej misy, podlejeme sumivym vinom, pokvapkame roztopenym maslom a upecieme vo vyhriatej rure.
Pstruhy vycistime, umyjeme, osolime, pokkvapkame stavou z citrona, potrieme rozslahanym vajcom a opecieme na oleji z oboch stran. Potom ich prelozime do ohnovzdornej misy, podlejeme sumivym vinom, pokvapkame roztopenym maslom a upecieme vo vyhriatej rure.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára