Čisté mäso prešpikujeme v smere vláken prúžkami údenej slaninky, posolíme, dáme na pekáč, podlejeme vodou, pridáme cibuľu a prelejeme masťou. Počas pečenia mäso polievame vlastnou šťavou. Vychladnuté pokrájame a obložíme ozdobne pokrájanou reďkovkou a cibuľou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Teľacie stehno prešpikované slaninou
600 g teľacieho stehna, 100 g údenej slaniny, 30 g masti, 30 g cibule, 100 g reďkovky, 100 g cibuľky, soľ, voda
Čisté mäso prešpikujeme v smere vláken prúžkami údenej slaninky, posolíme, dáme na pekáč, podlejeme vodou, pridáme cibuľu a prelejeme masťou. Počas pečenia mäso polievame vlastnou šťavou. Vychladnuté pokrájame a obložíme ozdobne pokrájanou reďkovkou a cibuľou.
Čisté mäso prešpikujeme v smere vláken prúžkami údenej slaninky, posolíme, dáme na pekáč, podlejeme vodou, pridáme cibuľu a prelejeme masťou. Počas pečenia mäso polievame vlastnou šťavou. Vychladnuté pokrájame a obložíme ozdobne pokrájanou reďkovkou a cibuľou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára