nedeľa 26. februára 2017

Juhočeské hubové rezne

600 g cerstvych hub, 40 g masti, sol, cibula, 2 zemle, 0,05 l mlieka, 20 g masla, sardelova pasta, 2 vajcia, mlete cierne korenie, petrzlenova vnat, struhanka, tuk na vyprazanie
Ocistene huby pokrajame nadrobno. Na masti spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame huby a udusime. Osolime, pridame pokrajane, v mlieku navlhcene zemle, ktore sme pretreli cez sitko. Maslo rozmiesame so sardelovou pastou, vajcami a mletym ciernym korenim. Pridame k hubam a vsetko spolu premiesame s nadrobno posekanou petrzlenovou vnatou. Podla potreby zahustime struhankou. Zo zmesi formujeme rezne, ktore obalime v struhanke a opekame na rozohriatom tuku po oboch stranach.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára