Ocistene huby pokrajame nadrobno. Na masti spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame huby a udusime. Osolime, pridame pokrajane, v mlieku navlhcene zemle, ktore sme pretreli cez sitko. Maslo rozmiesame so sardelovou pastou, vajcami a mletym ciernym korenim. Pridame k hubam a vsetko spolu premiesame s nadrobno posekanou petrzlenovou vnatou. Podla potreby zahustime struhankou. Zo zmesi formujeme rezne, ktore obalime v struhanke a opekame na rozohriatom tuku po oboch stranach.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Juhočeské hubové rezne
600 g cerstvych hub, 40 g masti, sol, cibula, 2 zemle, 0,05 l mlieka, 20 g masla, sardelova pasta, 2 vajcia, mlete cierne korenie, petrzlenova vnat, struhanka, tuk na vyprazanie
Ocistene huby pokrajame nadrobno. Na masti spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame huby a udusime. Osolime, pridame pokrajane, v mlieku navlhcene zemle, ktore sme pretreli cez sitko. Maslo rozmiesame so sardelovou pastou, vajcami a mletym ciernym korenim. Pridame k hubam a vsetko spolu premiesame s nadrobno posekanou petrzlenovou vnatou. Podla potreby zahustime struhankou. Zo zmesi formujeme rezne, ktore obalime v struhanke a opekame na rozohriatom tuku po oboch stranach.
Ocistene huby pokrajame nadrobno. Na masti spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame huby a udusime. Osolime, pridame pokrajane, v mlieku navlhcene zemle, ktore sme pretreli cez sitko. Maslo rozmiesame so sardelovou pastou, vajcami a mletym ciernym korenim. Pridame k hubam a vsetko spolu premiesame s nadrobno posekanou petrzlenovou vnatou. Podla potreby zahustime struhankou. Zo zmesi formujeme rezne, ktore obalime v struhanke a opekame na rozohriatom tuku po oboch stranach.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára