Umyte telacie maso osusime, pokrajame na rezne a odblanime. Naklepeme, posolime a obalime v muke. Na rozpalenom oleji opecieme z jednej strany a vyberieme z panvice. Sunku posekame, pomiesame s vajcom a potrieme opecenu stranu reznov. Ukladame neopecenou stranou do misy, ktoru sme predtym vymastili maslom a vysypali struhankou, a upecieme v horucej rure. Po vybrati este na horuce rezne nastruhame syr.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Teľacie rezne so šunkovou plnkou
400 g telacieho masa zo stehna, 200 g sunky, vajce, 30 g udeneho syra, 20 g muky, 4 lyzice oleja, 10 g masla, 10 g struhanky, sol
Umyte telacie maso osusime, pokrajame na rezne a odblanime. Naklepeme, posolime a obalime v muke. Na rozpalenom oleji opecieme z jednej strany a vyberieme z panvice. Sunku posekame, pomiesame s vajcom a potrieme opecenu stranu reznov. Ukladame neopecenou stranou do misy, ktoru sme predtym vymastili maslom a vysypali struhankou, a upecieme v horucej rure. Po vybrati este na horuce rezne nastruhame syr.
Umyte telacie maso osusime, pokrajame na rezne a odblanime. Naklepeme, posolime a obalime v muke. Na rozpalenom oleji opecieme z jednej strany a vyberieme z panvice. Sunku posekame, pomiesame s vajcom a potrieme opecenu stranu reznov. Ukladame neopecenou stranou do misy, ktoru sme predtym vymastili maslom a vysypali struhankou, a upecieme v horucej rure. Po vybrati este na horuce rezne nastruhame syr.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára