Ocistene telacie maso posolime a prudko v celku opecieme na oleji. Pridame rascu, podlejeme a vlozime do rury piect. Podlievame horucou vodou a pecieme, az kym maso nezmakne. Makke maso vyberieme a pokrajame. Stavu zaprasime mukou, povarime a precedime na pokrajane maso.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Teľacie mäso pečené na rasci
400 g telacieho masa zo stehna, 20 g oleja, vela rasce, 20 g hladkej muky, sol
Ocistene telacie maso posolime a prudko v celku opecieme na oleji. Pridame rascu, podlejeme a vlozime do rury piect. Podlievame horucou vodou a pecieme, az kym maso nezmakne. Makke maso vyberieme a pokrajame. Stavu zaprasime mukou, povarime a precedime na pokrajane maso.
Ocistene telacie maso posolime a prudko v celku opecieme na oleji. Pridame rascu, podlejeme a vlozime do rury piect. Podlievame horucou vodou a pecieme, az kym maso nezmakne. Makke maso vyberieme a pokrajame. Stavu zaprasime mukou, povarime a precedime na pokrajane maso.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára