Ocistene a naklepane rezne na okrajoch narezeme, posolime a z oboch stran prudko opecieme na masti. Pridame pokrajanu a oprazenu cibulu, podlejeme vodou a dusime. Pocas dusenia pridame umyte a pokrajane rajciaky. Stavu zaprasime mukou, okorenime a povarime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Teľacie rezne na rajčiakoch
400 g telacieho masa, 30 g masti, 40 g cibule, 3 rajciaky, mlete cierne korenie, 20 g hladkej muky, sol
Ocistene a naklepane rezne na okrajoch narezeme, posolime a z oboch stran prudko opecieme na masti. Pridame pokrajanu a oprazenu cibulu, podlejeme vodou a dusime. Pocas dusenia pridame umyte a pokrajane rajciaky. Stavu zaprasime mukou, okorenime a povarime.
Ocistene a naklepane rezne na okrajoch narezeme, posolime a z oboch stran prudko opecieme na masti. Pridame pokrajanu a oprazenu cibulu, podlejeme vodou a dusime. Pocas dusenia pridame umyte a pokrajane rajciaky. Stavu zaprasime mukou, okorenime a povarime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára