Odlezane maso umyjeme, pokrajame na platky, naklepeme, osolime, obalime v hrubej muke a namocime v rozslahanych vajciach. Medailonky vkladame do horuceho oleja a po oboch stranach vyprazime. Hotove poukladame na horucu misu, pokvapkame roztopenym maslom a na kazde dame koliesko citrona.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Teľacie parížske medailónky
600 g telacieho masa zo stehna, sol, 30 g hrubej muky, 2 vajcia, 40 g oleja, 30 g masla, 1/2 citrona
Odlezane maso umyjeme, pokrajame na platky, naklepeme, osolime, obalime v hrubej muke a namocime v rozslahanych vajciach. Medailonky vkladame do horuceho oleja a po oboch stranach vyprazime. Hotove poukladame na horucu misu, pokvapkame roztopenym maslom a na kazde dame koliesko citrona.
Odlezane maso umyjeme, pokrajame na platky, naklepeme, osolime, obalime v hrubej muke a namocime v rozslahanych vajciach. Medailonky vkladame do horuceho oleja a po oboch stranach vyprazime. Hotove poukladame na horucu misu, pokvapkame roztopenym maslom a na kazde dame koliesko citrona.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára