Umyte maso pokrajame na rezance a prudko opecieme na rozpalenom oleji, osolime ho a okorenime, pridame pokrajane sampinony a podusime. Ked sa stava odpari, pridame vino a chvilu povarime. Nakoniec primiesame smotanu, v ktorej rozslahame muku a miesame az vznikne omacka, do ktorej vlozime opecene maso. Omacku podla potreby zriedime vinom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Teľacie na smotane so šampiňónmi
600 g telacieho masa zo stehna, olej, sol, mlete cierne korenie, cibula, 250 g sampinonov, 2 dl bieleho vina, 2 dl smotany, 30 g hladkej muky
Umyte maso pokrajame na rezance a prudko opecieme na rozpalenom oleji, osolime ho a okorenime, pridame pokrajane sampinony a podusime. Ked sa stava odpari, pridame vino a chvilu povarime. Nakoniec primiesame smotanu, v ktorej rozslahame muku a miesame az vznikne omacka, do ktorej vlozime opecene maso. Omacku podla potreby zriedime vinom.
Umyte maso pokrajame na rezance a prudko opecieme na rozpalenom oleji, osolime ho a okorenime, pridame pokrajane sampinony a podusime. Ked sa stava odpari, pridame vino a chvilu povarime. Nakoniec primiesame smotanu, v ktorej rozslahame muku a miesame az vznikne omacka, do ktorej vlozime opecene maso. Omacku podla potreby zriedime vinom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára