Cibulu pokrajanu nadrobno oprazime na masti, pridame cervenu sladku papriku a umyte maso vcelku. Opecieme z oboch stran, posolime, podlejem vodou a udusime. Makke maso vyberieme, pokrajame na rezne, stavu zahustime smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali muku. Povarime a maso vlozime naspet do stavy.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Teľacie mäso na smotane
400 g telacieho masa, 20 g masti, 20 g cibule, mletá červená sladká paprika, 2 dl smotana, 20 g hladkej muky, sol
Cibulu pokrajanu nadrobno oprazime na masti, pridame cervenu sladku papriku a umyte maso vcelku. Opecieme z oboch stran, posolime, podlejem vodou a udusime. Makke maso vyberieme, pokrajame na rezne, stavu zahustime smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali muku. Povarime a maso vlozime naspet do stavy.
Cibulu pokrajanu nadrobno oprazime na masti, pridame cervenu sladku papriku a umyte maso vcelku. Opecieme z oboch stran, posolime, podlejem vodou a udusime. Makke maso vyberieme, pokrajame na rezne, stavu zahustime smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali muku. Povarime a maso vlozime naspet do stavy.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára