Ciste, naklepane a na okrajoch narezane rezne z telacieho masa prudko z oboch stran opecieme na masti. Posolime, podlejeme vodou, pridame ocistenu a pokrajanu korenovu zeleninu, rajciakovy pretlak a udusime domakka. Udusene rezne vyberieme, stavu zaprasime mukou, pridame cukor a mlete cierne korenie a dobre povarime. Pretrieme cez sito a vylejeme na rezne.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Talianske teľacie rezne
400 g telacieho masa, 20 g masti, 80 g korenovej zeleniny, 50 g rajciakoveho pretlaku, mlete cierne korenie, 30 g muky, 1/2 lyzicky cukru, sol
Ciste, naklepane a na okrajoch narezane rezne z telacieho masa prudko z oboch stran opecieme na masti. Posolime, podlejeme vodou, pridame ocistenu a pokrajanu korenovu zeleninu, rajciakovy pretlak a udusime domakka. Udusene rezne vyberieme, stavu zaprasime mukou, pridame cukor a mlete cierne korenie a dobre povarime. Pretrieme cez sito a vylejeme na rezne.
Ciste, naklepane a na okrajoch narezane rezne z telacieho masa prudko z oboch stran opecieme na masti. Posolime, podlejeme vodou, pridame ocistenu a pokrajanu korenovu zeleninu, rajciakovy pretlak a udusime domakka. Udusene rezne vyberieme, stavu zaprasime mukou, pridame cukor a mlete cierne korenie a dobre povarime. Pretrieme cez sito a vylejeme na rezne.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára