Z masa odstranime vsetky slachy, pokrajame ho na kocky a 2 razy zomelieme. Potom ho osolime, pridame mlieko, petrzlenovu vnat posekanu nadrobno, zltky, muku a dobre vymiesame. Zo zmesi sformujeme rezne, ktore obalime rozslahanymi bielkami a struhankou a vyprazime na rozohriatom tuku z oboch stran do cervena. Vyprazene nechame odkvapkat z tuku a pokvapkame ich roztopenym maslom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Teľacie maslové rezne
400 g telacieho masa, sol, 2 lyzice mlieka, petrzlenova vnat, 2 vajcia, lyzica hladkej muky, struhanka, tuk na vyprazanie, lyzica masla
Z masa odstranime vsetky slachy, pokrajame ho na kocky a 2 razy zomelieme. Potom ho osolime, pridame mlieko, petrzlenovu vnat posekanu nadrobno, zltky, muku a dobre vymiesame. Zo zmesi sformujeme rezne, ktore obalime rozslahanymi bielkami a struhankou a vyprazime na rozohriatom tuku z oboch stran do cervena. Vyprazene nechame odkvapkat z tuku a pokvapkame ich roztopenym maslom.
Z masa odstranime vsetky slachy, pokrajame ho na kocky a 2 razy zomelieme. Potom ho osolime, pridame mlieko, petrzlenovu vnat posekanu nadrobno, zltky, muku a dobre vymiesame. Zo zmesi sformujeme rezne, ktore obalime rozslahanymi bielkami a struhankou a vyprazime na rozohriatom tuku z oboch stran do cervena. Vyprazene nechame odkvapkat z tuku a pokvapkame ich roztopenym maslom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára