Pecen rychlo umyjeme, osusime v utierke a pokrajame na rezance. Okorenime a poprasime mukou a na rozpalenom oleji poprazime a vyberieme. Do stavy po opekani pridame trochu vody a rozmiesanu smotanu. Vlozime spat opecenu pecen a spolu chvilu podusime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Teľacia pečeň na viedenský spôsob
600 g telacej pecene, mlete cierne korenie, 10 g hladkej muky, 60 g oleja, sol, 2 dl kyslej smotany
Pecen rychlo umyjeme, osusime v utierke a pokrajame na rezance. Okorenime a poprasime mukou a na rozpalenom oleji poprazime a vyberieme. Do stavy po opekani pridame trochu vody a rozmiesanu smotanu. Vlozime spat opecenu pecen a spolu chvilu podusime.
Pecen rychlo umyjeme, osusime v utierke a pokrajame na rezance. Okorenime a poprasime mukou a na rozpalenom oleji poprazime a vyberieme. Do stavy po opekani pridame trochu vody a rozmiesanu smotanu. Vlozime spat opecenu pecen a spolu chvilu podusime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára