sobota 25. februára 2017

Teľacie rezne po francúzsky

4 hrubsie telacie rezne, sol, 150 g bravcoveho pliecka, strucik cesnaku, mlete cierne korenie, mleta cervena paprika, rasca, 50 g parmezanu, postruhany muskatovy oriesok, 80 g hladkej muky, vajce, lyzica mlieka, struhanka, olej na vyprazanie
Rezne zlahka naklepeme, narezeme do nich z jednej strany otvor a osolime ich. Maso z pliecka zomelieme, pridame rozotrety cesnak, mlete cierne korenie, papriku, rascu a sol. Primiesame polovicu postruhaneho parmezanu a trosku muskatoveho orieska. Plnku premiesame a naplnime nou pripravene rezne. Otvor spojime ihlicou. Nakoniec rezne obalime v muke, v rozslahanom vajci s mliekom a v struhanke, do ktorej sme primiesali zvysok postruhaneho parmezanu. Vyprazime po oboch stranach v rozpalenom oleji.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára