sobota 25. februára 2017

Teľacie medailónky v alobale

600 g telacieho stehna, 60 g oleja, 120 g hroznoveho kompotu, 120 g ceresnoveho kopomotu, 80 g hydinovej pecene, 40 g syra, 10 g masla, 30g soli, 120 g hladkej muky, 1 dl vina, 120 g marhuloveho kompotu
Telacie maso nakrajame na 50 g medailonky, ktore naklepeme, osolime, pomucime a na horucom oleji po oboch stranach opecieme. Do vypeku pridame vsetky druhy kompotov uvedene v rozpocte a vino. Nechame trochu podusit. Na kus alobalu dame zemiakove hranolky, na ne polozime 3 medailonky, na ktore pokladieme zmes kompotu, maslo, platok syra. Okraje alobalu zvinieme, aby nam stava nevytekala a v horucej rure 10 minut dopecieme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára