Telacie rezne osolime, naklepeme, okraje narezeme a prudko ich opecieme na oleji. Na panvicu dame na kocky pokrajanu sunku, pridame pokrajanu cibulu, so solou rozotrety cesnak a trochu korenia. Na to polozime opecene rezne, zalejeme vypecenou stavou, citronovou stavou a pretlakom zriedenym vinom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Teľací rezeň s cesnakom a rajčiakmi
4 telacie rezne, sol, 50 g sunky, cibula, strucik cesnaku, 3 lyzice rajciakoveho pretlaku, 1/2 citrona, 1/8 l bieleho vina, 4 lyzice oleja
Telacie rezne osolime, naklepeme, okraje narezeme a prudko ich opecieme na oleji. Na panvicu dame na kocky pokrajanu sunku, pridame pokrajanu cibulu, so solou rozotrety cesnak a trochu korenia. Na to polozime opecene rezne, zalejeme vypecenou stavou, citronovou stavou a pretlakom zriedenym vinom.
Telacie rezne osolime, naklepeme, okraje narezeme a prudko ich opecieme na oleji. Na panvicu dame na kocky pokrajanu sunku, pridame pokrajanu cibulu, so solou rozotrety cesnak a trochu korenia. Na to polozime opecene rezne, zalejeme vypecenou stavou, citronovou stavou a pretlakom zriedenym vinom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára