Rozok namocime v mlieku, vytlacime a zomelieme i s masom. Primiesame maslo, sol, koru a vajce. Huby nakrajame na platky. Podusime so solou a citronovou stavou na masle. Z masa formujeme placky, do stredu kazdej dame trochu dusenych hub, okraje k sebe pritlacime a tak urobime plochy, naplneny bochnik. Bochniky obalime v muke a pecieme na tuku po oboch stranach do cervena.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 25. februára 2017
Teľací biftek plnený hubami
500 g telacieho masa z pleca, 200 g hribov, 2 rozky namocene v mlieku, vajce, 50 g masla, sol, citron
Rozok namocime v mlieku, vytlacime a zomelieme i s masom. Primiesame maslo, sol, koru a vajce. Huby nakrajame na platky. Podusime so solou a citronovou stavou na masle. Z masa formujeme placky, do stredu kazdej dame trochu dusenych hub, okraje k sebe pritlacime a tak urobime plochy, naplneny bochnik. Bochniky obalime v muke a pecieme na tuku po oboch stranach do cervena.
Rozok namocime v mlieku, vytlacime a zomelieme i s masom. Primiesame maslo, sol, koru a vajce. Huby nakrajame na platky. Podusime so solou a citronovou stavou na masle. Z masa formujeme placky, do stredu kazdej dame trochu dusenych hub, okraje k sebe pritlacime a tak urobime plochy, naplneny bochnik. Bochniky obalime v muke a pecieme na tuku po oboch stranach do cervena.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára