sobota 25. februára 2017

Plnená teľacia hruď s cibuľou

2 zemle, 1/4 l vody, 2 cibule, 200 g klobasy, 2 vajcia, zvazok petrzlenovej vnate, sol, mlete cierne korenie, 1 kg telacej hrude, por, maly zeler, 1/2 l vyvaru, 75 g smotany
Zemle nakrajame na kocky a namocime do vody. 1 cibulu posekame a rozmiesame s udeninou a vajciami. Petrzlenovu vnat posekame a s vyzmykanou zemlou, solou a ciernym korenim pridame do udeniny s vajciami. Telacie maso umyjeme, osusime a do otvoru dame plnku. Zasijeme nitou. Maso osolime, okorenime, vlozime do horucej vody, pecieme kym sa nevytvori korka. 2 cibulu posekame, por nakrajame na kolieska a zaler ocistime a nakrajame na kocky. Po 15 minutach pecenia pridame k masu zeleninu a vyvar.V polovici pecenia maso obratime.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára