Tekvicu olupeme, pokrajame na hrubsie rezance. Cibulu ocistime, nadrobno pokrajame a oprazime na oleji. Pridame k nej pokrajanu tekvicu, osolime a ked je polomakka, zalejeme ju rozslahanymi vajickami a nechame stuhnut. Hotovu tekvicu posypeme posekanou petrzlenovou vnatou alebo pokrajanou pazitkou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Tekvica na cibuľke s vajcami
500 g mladej tekvice, 1 vacsia cibula, 60 g oleja, sol, 4 vajcia, petrzlenova vnat alebo pazitka
Tekvicu olupeme, pokrajame na hrubsie rezance. Cibulu ocistime, nadrobno pokrajame a oprazime na oleji. Pridame k nej pokrajanu tekvicu, osolime a ked je polomakka, zalejeme ju rozslahanymi vajickami a nechame stuhnut. Hotovu tekvicu posypeme posekanou petrzlenovou vnatou alebo pokrajanou pazitkou.
Tekvicu olupeme, pokrajame na hrubsie rezance. Cibulu ocistime, nadrobno pokrajame a oprazime na oleji. Pridame k nej pokrajanu tekvicu, osolime a ked je polomakka, zalejeme ju rozslahanymi vajickami a nechame stuhnut. Hotovu tekvicu posypeme posekanou petrzlenovou vnatou alebo pokrajanou pazitkou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára