Sunku pokrajame na jemne pasiky, olupane vajcia pokrajame na mensie kocky, pridame hrasok, jemne posekanu cibulu, posekanu petrzlenovu vnat, olej, ocot, sol a mlete cierne korenie. Premiesame a zmesou naplnime pripravene vydlabane rajciaky.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Plnené rajčiaky
120 g sunky, 2 na tvrdo uvarene vajce, 2 polievkove lyzice konzervovaneho hrasku, 1 cibula, 1 cajova lyzicka petrzlenovej vnate, 4 polievkove lyzice oleja, 2 polievkove lyzice octu, sol, mlete cierne korenie, 8 rajciakov
Sunku pokrajame na jemne pasiky, olupane vajcia pokrajame na mensie kocky, pridame hrasok, jemne posekanu cibulu, posekanu petrzlenovu vnat, olej, ocot, sol a mlete cierne korenie. Premiesame a zmesou naplnime pripravene vydlabane rajciaky.
Sunku pokrajame na jemne pasiky, olupane vajcia pokrajame na mensie kocky, pridame hrasok, jemne posekanu cibulu, posekanu petrzlenovu vnat, olej, ocot, sol a mlete cierne korenie. Premiesame a zmesou naplnime pripravene vydlabane rajciaky.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára