Ocistene zemiaky a ocistenu cibulu povarime v malom mnozstve osolenej vody. Zmes zlejeme a s mliekom a maslom dobre premiesame. Pridame korenie, muskatovy orech. Do hotovej kase zamiesame rozslahane zltky. Podavame horuce.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 26. februára 2017
Cibuľová kaša
800 g zemiakov, 700 g cibule, voda, sol, 2 dl mlieka, 40 g masla, mlete cierne korenie, muskatovy orech, 4 zltky
Ocistene zemiaky a ocistenu cibulu povarime v malom mnozstve osolenej vody. Zmes zlejeme a s mliekom a maslom dobre premiesame. Pridame korenie, muskatovy orech. Do hotovej kase zamiesame rozslahane zltky. Podavame horuce.
Ocistene zemiaky a ocistenu cibulu povarime v malom mnozstve osolenej vody. Zmes zlejeme a s mliekom a maslom dobre premiesame. Pridame korenie, muskatovy orech. Do hotovej kase zamiesame rozslahane zltky. Podavame horuce.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára