Hovadzie maso viac raz pomelieme, aby bolo jemne. Bravcove maso pokrajame a posekame nadrobno. Pridame rozmocene zemle, vajcia, sol, mlete cierne korenie, majoran, posekanu slaninu a salamu, zelenu papriku, kapiu, uvarenu makku mrkvu, zeleny hrasok a udusene huby. Vsetko spolu zamiesame. Natlacime do vymastenej formy na srnci chrbat a dame do rury upiect.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Sviatočná fašírka
200 g bravcoveho masa, 200 g hovadzieho masa, 2 zemle, 100 g udenej slaniny, 100 g salamy, 2 zelene papriky, 2 kapie, 150 g mrkvy, 100 g hrasku, 150 g cerstvych hub, mlete cierne korenie, majoran, sol
Hovadzie maso viac raz pomelieme, aby bolo jemne. Bravcove maso pokrajame a posekame nadrobno. Pridame rozmocene zemle, vajcia, sol, mlete cierne korenie, majoran, posekanu slaninu a salamu, zelenu papriku, kapiu, uvarenu makku mrkvu, zeleny hrasok a udusene huby. Vsetko spolu zamiesame. Natlacime do vymastenej formy na srnci chrbat a dame do rury upiect.
Hovadzie maso viac raz pomelieme, aby bolo jemne. Bravcove maso pokrajame a posekame nadrobno. Pridame rozmocene zemle, vajcia, sol, mlete cierne korenie, majoran, posekanu slaninu a salamu, zelenu papriku, kapiu, uvarenu makku mrkvu, zeleny hrasok a udusene huby. Vsetko spolu zamiesame. Natlacime do vymastenej formy na srnci chrbat a dame do rury upiect.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára