Odblanene telacie maso 2 razy zomelieme, pridame starsiu zemlu, namocenu v mlieku a vyzmykanu, zltky, mlete cierne korenie a sol, dobre premiesame a na vlhkej doske dormujeme okruhle rezne, ktore opekame na rozpalenej masti. Opecene podlejeme vyvarom a udusime domakka.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Rezne z mletého mäsa
400 g telacieho masa, 2 zemle. 2 zltky, mlete cierne korenie, 20 g oleja, 4 lyzice mlieka, sol
Odblanene telacie maso 2 razy zomelieme, pridame starsiu zemlu, namocenu v mlieku a vyzmykanu, zltky, mlete cierne korenie a sol, dobre premiesame a na vlhkej doske dormujeme okruhle rezne, ktore opekame na rozpalenej masti. Opecene podlejeme vyvarom a udusime domakka.
Odblanene telacie maso 2 razy zomelieme, pridame starsiu zemlu, namocenu v mlieku a vyzmykanu, zltky, mlete cierne korenie a sol, dobre premiesame a na vlhkej doske dormujeme okruhle rezne, ktore opekame na rozpalenej masti. Opecene podlejeme vyvarom a udusime domakka.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára