Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Ruské bifteky
30 dkg bravcoveho a 30 dkg hovadzieho masa zomelieme, posolime a zmiesame s celym vajickom, 8 dkg struhanky a dvoma zemlami, namocenymi v mlieku a vytlacenymi. Maso na doske, posypanej struhankou rozdelime na rovnake kusky, z ktorych sformujeme bifteky. Opecieme ich na rozpalenej masti a vyberieme. Potom na masti oprazime ocistenu, pokrajanu korenovu zeleninu a pokrajanu cibulu. Potom pridame ocistenu cviklu, trocha postruhaneho cviklu, trocha postruhaneho chrenu, cierne korenie, bifteky, podlejeme vodou a dusime. Udusene bifteky vyberieme. Stavu zahustime zatrepkou z kyslej smotany a muky, povarime, okyslime, osladime a precedime na bifteky.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára