4 vajcia uvarime na tvrdo a olupeme. Maso s cibulou zomelieme, pridame surove vajce a namocenu vytlacenu zemlu. Masu dochutime vegetou, solou, mletym ciernym korenim, worchesterom a premiesame. Pripravenu masovu zmes rozdelime na 4 casti a do kazdej zabalime uvarene vajce. Fasirky obalime v struhanke a vyprazime v rozpalenom oleji.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Plnené fašírky
5 vajec, 400 g bravcoveho masa, cibula, zemla, vegeta, sol, mlete cierne korenie, worcester, struhanka, olej na vyprazanie
4 vajcia uvarime na tvrdo a olupeme. Maso s cibulou zomelieme, pridame surove vajce a namocenu vytlacenu zemlu. Masu dochutime vegetou, solou, mletym ciernym korenim, worchesterom a premiesame. Pripravenu masovu zmes rozdelime na 4 casti a do kazdej zabalime uvarene vajce. Fasirky obalime v struhanke a vyprazime v rozpalenom oleji.
4 vajcia uvarime na tvrdo a olupeme. Maso s cibulou zomelieme, pridame surove vajce a namocenu vytlacenu zemlu. Masu dochutime vegetou, solou, mletym ciernym korenim, worchesterom a premiesame. Pripravenu masovu zmes rozdelime na 4 casti a do kazdej zabalime uvarene vajce. Fasirky obalime v struhanke a vyprazime v rozpalenom oleji.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára